Uživatel: Host
Přihlásit


Poděkování za finanční příspěvek


motto: Kdo něco chce - tak pro to musí něco dělat - teprve potom to bude mít
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
















Informace pro závodníky Krišpína - 27.09.2019 08:22:42

 

Neděle 29. září se nezadržitelně blíží a s ní také start prvního Šternberského 1/2 maratonu. Pořadatelský tým pod taktovkou Zdenka Poštulky čeká premiéra při pořádání tohoto typu závodu. Na zajištění hladkého průběhu se bude podílet více než padesátka členů SKI-OB Šternberk a jejich kamarádů.

Pro závodníky byly vydány detailní informace k průběhu závodu.

Datum konání:
Neděle 29. září 2019

Prezentace:
Ve Šternberku, místní části Lhota – areál hostince Lhota (Lhotská ulice č. 4).

Zázemí:
Toalety a převlečení zajištěno v areálu hostince Lhota.

Úschova zavazadel:
každý závodník obdrží kartičku se startovním číslem a provázkem pro připevnění na zavazadlo. Takto označené zavazadlo si pak můžete dát do úschovny a vydáno vám pak bude na základě předložení startovního čísla.

Start závodu:
1/2 maraton - 10:00 hodin, běh na 10 km - 10:10 hodin a kondiční běh 1,5 km - 10:15 hodin

Věková hranice:
1/2 maraton – od 15-ti let, běh na 10 km – od 13-ti let (závodníci mladší 18-ti let mohou startovat pouze s písemným souhlasem rodičů) a kondiční běh 1,5 km – bez omezení.

Místo startu:
Šternberk, místní část Lhota

Trasa závodu:
Trasa závodu vede ze Šternberka, místní části Lhota a dále po cyklostezce (za běžného provozu). Všechny závody jsou s obrátkou: kondiční běh 1,5 km cca 500 m od začátku cyklostezky; běh na 10 km před obcí Bohuňovice a 1 maraton za Hlušovicemi. Závodníci všech závodů se vrací po stejné trase zpět do Šternberka.

Značení trasy:
Po celé trati budou umístěny informační cedule s uvedením kilometrů. V kritických místech budou rozestavěni označení pořadatelé nebo strážníci městské policie.

Občerstvení:
Na trati 1 maratonu budou 4 občerstvovací stanice (cca 6 km, 10 km, 12,5 km a 15 km). Na trati běhu na 10 km a kondičního běhu na 1,5 km nebude občerstvovací stanice. Pro všechny závody bude po doběhu do cíle zajištěno základní občerstvení zdarma.

Časový limit:
1/2 maraton - 3 hodiny, běh na 10 km – 2 hodiny a kondiční běh 1,5 km – 30 minut

Časomíra:
Měření času na závod Šternberský 1/2 maraton, běh na 10 km a kondiční běh na 1,5 km bude zajištěn pomocí elektronického systému SPORTident. V ceně startovného na všechny závody je zapůjčení čipu.

Zdravotníci:
Zdravotní služba bude zajištěna na občerstvovacích stanicích. Podél trati organizátor zajistí základní ošetření před příjezdem zdravotníka.

Komplikace při běhu:
Organizační tým bude mít podél tratě podpůrný tým. V případě jakékoliv komplikace je neprodleně kontaktujte. Pokud zdravotní stav nebude dovolovat dojít k nejbližšímu organizátorovi, prosím oslovte běžce za vámi, případně pak pořadatele, který pojede na kole jako poslední a bude uzavírat trať.

Vyhlášení výsledků
Kondiční běh 1,5 km – cca 10:45 hodin, běh na 10 km – cca 12:00 hodin a 1/2 maraton – cca 12:30 hodin

BONUSY NAVÍC:
1) Soutěž o ceny pro děti v malování na téma běh / běhání
2) Tombola o věcné ceny – všechna startovní čísla budou slosovatelná

Prosíme o udržování pořádku a odkládání odpadků na místa k tomu určená – koše a odpadkové pytle u občerstvovacích stanic, v prostoru cíle a areálu hostince Lhota.

Případné dotazy zasílejte na e-mail: behejsternberk@centrum.cz

 

-- Neurčeno -- Všichni

Ples 2024

Počet přístupů
Celkem: 1208124
Týden: 6373